Een nieuwe blog, een nieuwe start.

Lieve lezeressen van Thebeautycode,

Ik moet jullie het verdrietige nieuws vertellen dat mijn site is gehackt.. Achter de schermen ben ik de laatste tijd druk bezig geweest om een nieuwe site op te zetten, dit is gelukt maar nog niet helemaal zoals ik het hebben wil. Maar goed, ik heb ontzettend veel plezier in bloggen dus zoals je misschien wel snapt was dit een behoorlijke klap..

Ik weet niet hoe of wat, maar ik kan niks meer aanpassen en alleen nog maar artikelen online zetten.. Gelukkig had ik de tijd om een oplossing te bedenken en dat moest maar een gehele nieuwe blog worden. Eigenlijk, is hij niet helemaal nieuw ik heb hem namelijk een beetje opgevuld met oudere artikelen van Thebeautycode!

Dus, een nieuwe blog, een nieuwe start.

photographybyroos.blogspot.nl

Natuurlijk heb ik voor mijn nieuwe site al Bloglovin' aangemaakt dus als je toch mijn artikelen nog wilt volgen kan het daar! Zoals de titel zegt, ga ik op die blog niet 100 % voor beauty, ik vind het namelijk ook ontzettend leuk om bijvoorbeeld de natuur te fotograferen. Ook wou ik wat meer de lifestyle kant op, maar beauty ga je zeker nog terug vinden!

Ik hoop dat jullie het nu een beetje gaan begrijpen.. Ik zal deze site niet verwijderen maar verwijder wel alle artikelen, gewoon omdat dit toch al niet een complete blog meer is..

Liefs, Roos.

ps. Dit is natuurlijk wel een eventuele vervanging, vooral de naam zal misschien nog wel gaan veranderen. Laat is een leuke achter in de comments!

4 opmerkingen:

  1. Wat stom dat je blog is gehackt, ik volg je nieuwe blog al op bloglovin!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje wat rot zeg! Veel succes met je nieuwe blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ah nee dat is echt stom! succes met je nieuwe blog <3

    BeantwoordenVerwijderen